Google+ Followers

martes, 14 de junio de 2016

Consell del dia per a pares


Consell del dia per a pares

Moltes vegades ens hem preguntat que és el que estem fent mal quan els nostres fills, són dolents o rebels. Mai s'han parat a pensar que l'error en realitat és de vostès per la forma d'actuar o de dir les coses. Quantes vegades renyim als nostres fills d'una forma agressiva fins al punt de perdre els estreps. A continuació us poso uns exemples he errors que cometem moltes vegades.

  1. Menja!, he dit que comes , si no et menges el menjar no t'aixeques.
  2. Em té fregida ja, et vaig a donar una que et vas a assabentar.
  3. Llançar una sabatilla.
  4. Aixeca del sòl , és que no em sents t'he dit que t'aixequis yaaa.
  5. Levantate del llit no t'ho repeteixo dues vegades.
  6. Mirada agressiva quan perdem els estreps.
  7. Posar-nos a xisclar com a bojos.

Aquests són errors que cometem tots els dies amb els nostres fills i els nostres fills si s'adonen aprenen el que el teu li estàs ensenyant. Quan ens diuen que els nostres fills són super agressius no s'adonen que és el que mengen tots els dies.

Consell del dia:

Parlar suau i sense cridar és una forma de parlar amb els nostres fills, no ser tan exigents ni posar sempre una cara d'agressivitat . Quan facin alguna cosa dolent asseguin-se a dialogar amb ells sense alçar la veu i perdre els estreps. Deixin que ells en les converses participin i puguin parlar amb llibertat . Si empren paraules fortes, de manera pacifica se'ls ha de posar una alt ( per favor podem parlar sense utilitzar males paraules) Escoltar als nostres fills no costa gens .

No hay comentarios:

Publicar un comentario